Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Genesis_eNews_Updates is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/vhosts/vitallife-stoelmassage.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3893

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Genesis_Featured_Page is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/vhosts/vitallife-stoelmassage.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3893

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Genesis_Featured_Post is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/vhosts/vitallife-stoelmassage.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3893

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Genesis_Latest_Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/vhosts/vitallife-stoelmassage.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3893

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Genesis_Widget_Menu_Categories is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/vhosts/vitallife-stoelmassage.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3893

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Genesis_Menu_Pages_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/vhosts/vitallife-stoelmassage.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3893

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Genesis_User_Profile_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/vhosts/vitallife-stoelmassage.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3893
Kosten stoelmassage — Vitaliteitsmanagement &

Kosten stoelmassage

Vitallife levert professionele stoelmassage op locatie tegen een aantrekkelijk tarief. Want een Vitallife stoelmassage kan al vanaf 12 Euro per massage! En bovendien zijn de kosten stoelmassage fiscaal aftrekbaar.

Kosten stoelmassage:

De kosten stoelmassage zijn afhankelijk van de omvang van de opdracht en de stoelmassage waarvoor je kiest. Hoe meer massages er op maandbasis worden afgenomen, de scherper het tarief.

Een massage VITAL POWER kan al vanaf 12€ per massage excl. BTW.

Een massage VITAL LIFE kan al vanaf 16€ per massage excl. BTW

Een massage VITAL LIFE PLUS kan al vanaf 24€ per massage excl. BTW

Benieuwd naar de bovengenoemde stoelmassage pakketten? Kijk bij ons aanbod voor meer informatie.

Een investering die zich zelf terug verdient:

  1. Tijdens een stoelmassage heeft de Vitallife masseur 20 minuten persoonlijke aandacht voor jouw personeel. Dat alleen al is zeer waardevol, want persoonlijke aandacht is belangrijk, ook in het bedrijfsleven!
  2. De masseur/masseuse houdt een wakend oog op de fysieke en mentale gesteldheid van jouw personeel. Zo kunnen eventuele klachten of problemen vroegtijdig worden gesignaleerd voor dat het leidt tot verzuim.
  3. Met een Vitallife stoelmassage geef je aan het personeel het signaal van waardering te worden en dat zal zich wederom weerspiegelen in de inzet die door het personeel voor de onderneming wordt getoond!
  4. Het is wetenschappelijk onderbouwd, dat een ontspannen medewerker efficiënter op zijn werkplek zijn werk zal verrichten. Investeren in ontspanning (bijvoorbeeld doormiddel van stoelmassage) op de werkplek is dus investeren in een hoger rendement.
  5. Door Vitallife stoelmassage in huis te halen kan op langere termijn het ziekteverzuim tot 10% dalen. Dat betekent een flinke besparing op een grote kosten posten binnen de onderneming.
  6. Een zieke medewerker kost een bedrijf veel geld, gemiddeld 250 tot 280€ per dag.
    Met dat budget van 250€, dat een bedrijf voor EEN ziektedag per werknemer kwijt is, kan dezelfde medewerker EEN JAAR LANG gemasseerd worden!

Kosten stoelmassage fiscaal aftrekbaar:

Indien een bedrijf ervoor kiest 100% van de kosten stoelmassage te dragen zijn de kosten stoelmassage 100% aftrekbaar. Meer informatie hierover kan je onder het volgende tabblad ‘fiscale voordelen’ vinden.

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie over fiscale voordelen, onze prijzen en voorwaarden kan je gerust contact opnemen met Vitallife. Of vraag direct jouw persoonlijke offerte aan.

Fiscale voordelen:

Kosten stoelmassage vallen onder arbovoorzieningen:

Op grond van de Arbeidsomstandighedenwet 1998 moet de werkgever een zo goed mogelijk arbeidsomstandigheden- en ziekteverzuimbeleid voeren. Hiervoor bestaat de mogelijkheid om een ARBO-plan op te stellen, waarvan de kosten stoelmassage in redelijkheid deel uitmaakt, met het oog op het verkleinen van de kans op beroepsziekten als stress, burn-out of RSI. Kiest een bedrijf voor het verstrekken van Vitallife stoelmassage, dan is er sprake van een vrije Arbo-verstrekking. De Belastingdienst erkent Vitallife stoelmassage als een methode om ziekteverzuim bij bedrijven tegen te gaan.

Voorwaarden:

Bovenstaand is overigens alleen van toepassing onder de volgende voorwaarden:
1. De opdrachtgever heeft de Vitallife stoelmassage in een ARBO-plan opgenomen waarin duidelijk wordt gemaakt dat stoelmassage een positieve uitwerking heeft op de werknemer.
2. De stoelmassage vindt onder werktijd plaats.
3. De werknemer betaalt geen eigen bijdrage aan de kosten stoelmassage.

BTW aftrekbaar:
Als je Vitallife stoelmassage in huis haalt, dan heb je op grond van artikel 15 van de Wet op de omzetbelasting 1968 recht op aftrek van voorbelasting. Deze voorbelasting betreft de 21% BTW die over onze diensten wordt betaald.

Kosten stoelmassage aftrekbaar voor de werkgever:
Met ingang van de nieuwe werkkostenregeling worden de kosten stoelmassage door de Belastingdienst zonder verdere voorwaarden als een vrije verstrekking beschouwd en is deze aftrekbaar van de loonbelasting.

Nieuwe werkkostenregeling:
Met ingang van 1 januari 2011 treedt de werkkostenregeling in. Per 1 januari 2013 moeten bedrijven verplicht volgens deze regeling werken. Deze regeling vervangt de oude regeling van de Belastingdienst die de vergoedingen en verstrekkingen aan jouw personeel regelt.

In de nieuwe regeling van de Belastingdienst mag jij als werkgever jouw personeel tot een maximum van 1,4% van de totale loonsom laten profiteren van vergoedingen en verstrekkingen. Het is niet langer noodzakelijk om deze vergoedingen per werknemer bij te houden, dan kan bedrijfsbreed.

Een stoelmassage wordt in de werkkostenregeling gezien als Arbovoorziening. Arbovoorzieningen behoren tot de ‘nihil’-waardering en gaan niet ten koste van het forfait van 1,4%. Stoelmassages kunnen op grond hiervan onbeperkt worden verstrekt aan de werknemers. De kosten stoelmassage zijn voor de werkgever aftrekbaar van de loonbelasting. Lees hier meer over de nieuwe werkkostenregeling 

EU- Subsidie aanvragen?
Door de Overheid worden EU-subsidies aan bedrijven en instellingen toegekend voor massage-pilots op de werkplek, met het doel het ziekteverzuim terug te dringen. De subsidie kan oplopen tot 100% van de kosten stoelmassage. Het traject van een subsidie-aanvraag wordt echt rendabel bij een groot aantal periodieke massages. Dit in verband met de complexiteit en duur van een aanvraag.

Gratis proefmassage:

Graag komen wij persoonlijk op jouw kantoor langs voor een vrijblijvende proefmassage en kennismakingsgesprek. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Tijdens zo’n afspraak leggen wij jou graag alle fiscale voordelen uit en bespreken de kosten stoelmassage.